lördag 28 januari 2012

Färgelanda - Hovnarren Ulla Börjesson skriver insändare

Hovnarren med sitt entourage i monarkistyrelsen har svarat på kronprinsen Per Krokströms och övriga medelmåttors insändare i Dalslänningen.

Det ljugs friskt i insändarsvaret och hovnarren får frågan varför Sniksocialisterna har så svårt att hålla sig till sanningen?

"- Det lättar upp stämningen om man brer på och skarvar lite", förklarar hovnarren. "- Vi sniksocialister har vittnat falskt i alla år och det har mestadels fungerat bra när vi kört våra fulingar", fortsätter hovnarren.

"- Och se bara hur fint vi lägger orden i insändarsvaret. - Vi säger att det är fullt förståeligt att skilja en chef från sin tjänst när det saknas förtroende från den politiska majoriteten. Samtidigt gjorde vi sniksocialister precis allt för att inte Janne och  Johan skulle skiljas från sina tjänster och vi piskade dessutom upp en hatstämning i media".

"- Sen säger vi att vi tagit ansvar, men som du ser sitter jag fortfarande kvar och har alltså inte tagit nåt ansvar för att jag, tillsammans med mina bolsjevikkamrater Janne och Johan, blåste monarkin på 90 miljoner riksdaler".

Särskilt nöjd är hovnarren med meningen i insändarsvaret: "- Vi har hela tiden stått rakryggade för de politiska beslut vi fattat", eftersom det inte var politiska beslut som utlöste avskedandena.

"- Det som utlöste avskedandena var istället det faktum att Janne och Janne hade fattat egna olagliga beslut, som innebar att dom hade överskridit sina befogenheter och orsakat monarkin skada". säger hovnarren.

"-Brevet till Swedbank är kanske det bästa exemplet, eftersom brevet innebar betalningsgarantier till Björnhusföretagen i mångmiljonklassen, vilka skulle ha godkänts av monarkistyrelsen. - I en intervju med Bohusläningen sa Janne t.o.m. att han vetat om att han inte haft rätt att fatta ett sånt beslut på egen hand och att detta skulle ha beslutats av monarkistyrelsen. - Det innebär att Janne överskred sina befogenheter uppsåtligt", förklarar hovnarren leende.

"- Men allt sånt här kommer du undan med om du har att göra med en dysfunktionell kungafamilj och har vänner i bolsjevikpressen som hjälper dig att driva din sak. - Då förvandlas lögnen till sanning och blir ditt verktyg till framgång," avslutar hovnarren sanningsenligt.
Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Varför håller hon på så här??????????
    Svaret går nog att finna utanför det som är logiskt.
    Färgelandaborna får betala priset.
    Inget nytt under solen alltså.

    SvaraRadera
  2. Problemet med Ulla och sossarna är att dom inte är seriösa. Dom kanske skulle börja tänka på kommunens bästa.....

    SvaraRadera
  3. Ännu en raketforskare(alias "observateur") har I dag skrivit en insändare i Bohusläningen.

    SvaraRadera