måndag 20 februari 2012

Färgelanda - Voyeur fick onda ögat

I helgen visade en 25-årig undersåte att man inte ska behöva tåla vad som helst. Den unge undersåten var ute och fräste i sin vagn i sena nattimmen. I vagnsekipaget, som var belagt med körförbud p.g.a. oskodda hästar, satt en charmerande ung dam, som njöt i fulla drag av den hetsiga resan.

En annan undersåte, som också var ute i den sena timmen, blev åsyna vittne till den vådliga framfarten och följde efter i eget ekipage. Han uppgav senare att det som fångade hans intresse var alla frustanden och stönanden samt att ekipaget krängde så vådligt (han uppgav att han tyckte synd om kusarna).

När de båda turturduvorna märkte att de var förföljda stannade de till vid Preem, där voyeuren snart gjorde dem sällskap. Ivrigt spanande inifrån sin vagn försökte voyeuren se vad som pågick i den andra vagnen, men när han möttes av 25-åringens onda öga svek honom modet och han valde istället att styra kosan hemåt.

Men nu var handsken så att säga kastad och 25-åringen, vars ära stod på spel, förföljde voyeuren till hans hem. Väl där rusade 25-åringen fram till voyeurens vagn, böjde sig in genom det öppna fönstret, och utdelade flera slag mot voyeurens ansikte. På så sätt fick voyeuren mycket ont i ögat.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Som djurens revirdans.

    En pilsk inkräktare går in i ett revir.

    Då blir det inte lätt att träda tillbaka.

    Då har spelet redan startat.

    Det måste s.a.s. sluta på ett "naturligt" sätt.

    SvaraRadera