fredag 10 februari 2012

Färgelanda - De ensamkommande "barnen" får stöd av en god medmänniska

Den goda medmänniskan Ute Thompson var en av de goda män som slog larm till monarkistyrelsen, om den strukturella rasism som de ensamkommande "barnen" utsätts för i monarkin.

"- Jag blir så arg när jag hör dessa rykten om att barnen ljuger", säger Fru Thompson. "- Dom här barnen har redan lidit fruktansvärt, för det har dom berättat för mig. - Storken flög hit dom i svåra vinterförhållanden och eftersom barn inte ljuger så ljuger inte barnen på Dalbo, så enkelt är det", förklarar Fru Thompson.

- "Dom där norskarna är ena riktiga rasister och är ökända för att vara intoleranta, det vet ju alla", fortsätter Fru Thompson. "- Och när norskarna påstår att barnen ljuger om sin ålder, så bidrar dom till att skapa ett intolerant samhälle med rasistiska fördomar. - Jag tycker verkligen inte om norskar", slår Fru Thompson fast.

"- Och det här att åldersbestämma barn med vetenskapliga metoder är ju bara så fruktansvärt kränkande för dom stackars barnen. Hur lågt kan man egentligen sjunka?", avslutar en mycket upprörd Fru Thompson

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Såg nyss ett klipp på youtube som reflekterar kommunen ganska bra, värd att se; http://www.youtube.com/watch?v=ceoempEAowA ha ett gott skratt! går det inte att kopiera länken gå in på www.youtube.se och sök på färgelanda reklam

    SvaraRadera
  2. Det är ett faktum att många ljuger om både härkomst och ålder. Detta kan de väl i viss mån vara ursäktade för.Många har haft det svårt och vill ju hit och de vet vad som gäller. Vill absolut inte lägga skulden för den politiska fegheten och ansvarslösa "mottagandet" på "barnen/pojkarna". Att de ljuger gör dom bara rumsrena i den politiska världen. De pratar så att säga samma språk. Gäster med gester skulle man kunna säga.
    Den fega politiska "korrektheten" som får så stora konsekvenser är oförsvarbar. Ingen-absolut ingen är betjänt av denna. Inte ens de fega/lata politikerna. Hur skall man kunna hjälpa någon när man inte ens orkar titta på problemen för att därefter komma fram till en lösningsmodell. Väntar bara på att man på Färgelandas hemsida skall börja marknadsföra Färgelanda som ett paradis för flyktingar att komma till. Som villken resebyrå som hellst. Jag skojar inte!

    SvaraRadera