måndag 27 februari 2012

Färgelanda - Luften går ur vindkraften

Olyckskorparna fortsätter att kraxa i monarkins lufthav.

Först sa Dalslands miljönämnd NEJ till planerna på vindsnurror hemma hos kronprinsen Per Krokström i Järbo. Sen rev förvaltningsrätten upp beslutet om Vindbruksplanen p.g.a. att kronprinsen varit jävig. Och som lök på laxen säger nu också länsstyrelsen NEJ till kronprinsens inkomstbringande planer.

"- Det är verkligen bedrövligt. - Jag blir ju ekonomiskt lidande av detta", säger en nedslagen kronprins. "- Här har man gått och köpt till mark i god tro om att få sätta upp dom här snurrorna och bli rik. - Och så blir man behandlad så här".

"- Det är solklart att både länsstyrelsen och miljönämnden har gått på Jantelagen istället för att se till mina särintressen. - Dom har tydligen inte hört talas om fri företagssamhet. - Näringslivsklimatet stinker verkligen i den här monarkin", fortsätter kronprinsen.

"- Jag ger dock inte upp så lätt och kommer att jobba stenhårt från kulisserna, för att monarkins vindbruksplan ska bli antagen igen. - Den här gången garanterat utan jäv", avslutar kronprinsen.




Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. herregud vad dom låter.

    SvaraRadera
  2. kul att behöva ha öronpluggar när man bor i närheten av en sån.....

    SvaraRadera