torsdag 9 februari 2012

Färgelanda - Hur gamla är egentligen monarkins ensamkommande barn?

Monarkins ensamkommande "barn" bor på boendet Dalio i Högsäter och utgörs i huvudsak av unga män eller män (man vet inte åldern så noga eftersom det aldrig finns ID-handlingar och eftersom det i Sverige, till skillnad från andra länder, inte görs åldersbestämningar).

För en tid sedan slog ett par goda människor, s.k. gode män, larm till monarkistyrelsen, om att de ensamkommande "barnen" hindrades från att integreras i det svenska samhället, eftersom de inte tilläts leka och umgås med barn i sin egen ålder på Valboskolan.

Avslöjandet om monarkins strukturella rasism var självklart en stor skandal, vilket Bohusläningens bolsjevikredaktör Modéen beskrev i ett par lysande artiklar. I den moralpanik som följde utlovade hovet och skolväsendet lika självklart omedelbar bot och bättring.

Monarken Peter Johansson säger nu i en kommentar till Färgelanda Monarki att han pratat med ungdomscoachen Sara Darabi.

"- Sara berättade att dom flesta ensamkommande ljuger om sin ålder och att tandtester i Norge visar att 9 av 10 ensamkommande barn i själva verket är ensamkommande vuxna, d.v.s. över 18 år. - Detta kom som en chock för mig", säger en märkbart skakad monark..

"- Och eftersom det inte finns anledning att tro att förhållandena ser annorlunda ut i Sverige, så innebär det att 9 av 10 på Dalio i själva verket är ensamkommande vuxna", fortsätter monarken.

"- Sara berättade dessutom om riskerna med att blanda vuxna män och skolbarn. - Så långt har vi inte tänkt om jag ska va ärlig. - Det viktigaste för oss vid hovet har varit att uppträda politiskt korrekt. - Och där tycker jag att vi lyckats väldigt bra", säger monarken bestämt.

"- Men nu är jag mycket besviken på den här hanteringen och känner mig fullständigt grundlurad. - Det blir definitivt inga julklappar från mig i år", avslutar en synbart tagen monark.

Färgelanda Monarki

5 kommentarer:

  1. Man är allt lite förundrad över att det nästan till 100% är "pojkar". I min värld finns det rätt många frågor som skall besvaras om en lyckad integrering skall ske.
    Att bara på ett fegt sätt vara politiskt korrekt är egentligen förödande för alla.

    SvaraRadera
  2. där ser man, efter vad man hört på tv och i tidningarna så trodde man ju dom var barn.....

    SvaraRadera
  3. Tv nyheterna i dag: Kf i Munkedal lägger ner skolan i Hedekas.
    Bra beslut tycker Ks-ordförande Åsa Karlsson(S).
    En Hedekasbo sa att det finns så mycket inneboende kraft för att bevara ytterområdena att det nog kommer att bli en friskola.
    Åsa Karlsson sa att hon är mot detta då den skall finansieras med skattemedel.
    De flesta vet väl vid det här laget att friskolan endast får den peng per elev som den kommunala skolan kostar per elev och år.
    ALLT arbete som utförs ideellt är alltså inte värt ett öre i Åsas värd.
    Åsa och Ulla måste ha hjärntvättats på samma kongresser.
    Jag tycker Järbo och Stigens friskolor i år skall få kommunens pris som "årets företagare".

    SvaraRadera
  4. Årets krämare menar du väl!!!

    Du hörde väl vad Kommunisten Lars Ohlys efterträdare, Jonas Sjöstedt sa om friskolor.

    De tar från de allmänna och hamnar i de privatas fickor.

    Sådana är de ju allihopa i det rödas hjärnor. Centralisera så mycket det gå och flytta allt till storstäderna så blir alla nöjda och glada.

    De sossar som bor i småsamhällena fattar inte att de sågar av den gren de själva sitter på

    SvaraRadera
  5. Sara Darabi säger som det är. Får man göra så? Är inte det väl rasistiskt?
    Säga att just ensamkommande barn ljuger. Ljuger gör väl svenska barn också? Men vänta nu. Det var inte barn som ljög utan vuxna som ljög om att de var barn. Eller var det polititiker som säger att ljugeriet inte förekommer för barn ljuger aldrig. Men eftersom politikerna vet att det förekommer ljugeri så är det politkerna som ljuger. Får de göra så?
    Får och får. De gör det för att det är politiskt korrekt.

    SvaraRadera