tisdag 21 februari 2012

Färgelanda - Björnarna demonstrerar

Källor vid hovet gör gällande att björnarna vid monarkins zoo har fått nog och förbereder en större aktion.

"- Dom behandlar oss som djur", säger björnarnas facklige företrädare Arne Hedlund. "- Kungafamiljen är inga djurvänner, det är då ett som är säkert. - Annat var det på Jan Erikssons och Ulla Börjessons tid. - Dom var nere och klappade oss nästan varje dag och såg till att vi hade det bra".

"- Men vi björnar har faktiskt rättigheter och nu har vi tröttnat på att inte få honung på matbordet varje dag. - Därför har vi bestämt oss för ett lämmeltåg till slottet, där vi kommer att demonstrera mot att vi inte får våra behov tillfredsställda", avslutar björnen Arne.

Monarken Peter Johansson säger i en kommentar: "- Björnar kan faktiskt samla in sin egen honung, annars är det ju nåt fel på dom. - Jag tror det skulle skapa olyckliga obalanser i naturen, om vi människor höll på och matade dom dagarna i ända utan motprestation".



Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Jan Eriksson får väl kallas in så att han kan tala om vad han utanför sina befogenheter har lovat. Något kontrakt på de andra 78 miljonerna finns inte heller. Det enda som finns är ett brev(tidigare hemligt för kommunstyrelsen och befogenhetsöverskridande enl. Erns & Young) till banken där Jan o Johan lovar att betala allt som Mathuset hittar på att göra i Björnhuset. Tur att det blev ett STOPP. Klart att Björnarna fortätter att försöka få ut en och annan miljon.

    SvaraRadera
  2. Jan Eriksson? Nu har han sett att han går fri från vad som

    hellst.

    Då fortsätter han att säga vad som hellst.

    Men de medskyldiga vill nog inte ha med honom i de fortsatta

    cirkusföreställningen

    SvaraRadera