söndag 12 februari 2012

Färgelanda - IT-avdelningens spelavdelning får förstärkning

Monarkins IT-avdelning ansvarar för Dalslandsmonarkiernas hemsidor.

Strax före jul kraschade IT-avdelningens server och alla hemsidorna släcktes ner. Orsaken var otillräcklig kunskap och lättja.

" - Vi trodde allt funkade som vi trodde det skulle funka", uppger IT-avdelningens chef Jonas Berggren. "- Men vi tänkte aldrig på att kolla att systemet verkligen funkade som vi trodde det skulle funka. - Men det är så typiskt, man kan inte lita på nån nuförtiden". 

"- Men man lär sig av sina misstag. - 337 500 riksdaler kostade själva kraschen, vilket jag är mycket nöjd med", säger Jonas belåtet."- Men sen har jag också köpt in en extra server för dyra pengar. - Och det är för att slippa tänka på det här eländet igen.  - Det ska rulla på av sig självt hädanefter", förklarar Jonas

"- Dessutom förstärker vi med en person på dataspels- och fildelarsidan. Vi har ju VM i dataspel att tänka på senare i vår, som avgörs i fyrmannalag. - Just nu ligger vi i hårdträning och jag kan nästan redan nu utlova att vi kommer att vinna. - "The fantastic four" kallar vi oss", avslutar Jonas stolt.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Om jag inte minns fel kommer IT-gänget från gamla Telestugan som Jan Eriksson chefade för. mer behöver väl inte sägas

    SvaraRadera