måndag 22 augusti 2011

Färgelanda - Storsatsning på Dalslands ring

Enligt källor vid hovet kommer snart monarken Peter Johansson att tillkännage planerna på ett nytt storstilat projekt, som för all framtid kommer att skriva in hans namn i monarkins historieböcker.

Monarken är som alla vet en helgjuten motorfantast och ses ofta åka runt på monarkins vägar, tutandes på undersåtar som inte flyttar på sig. Ibland kör monarken i diket, men det är en risk man får räkna med när man rattar racerbilar i höga farter.

Hovet har sedan en tid varit bekymrat över monarkens återkommande dikeskörningar. Visserligen har monarken alltid klarat de obligatoriska alkotesterna, men förtroendet för monarkin har ändå fått sig en törn.

Monarken sägs nu ha lyssnat på hovets enträgna böner, om att sluta köra på allmän väg. Monarken har dock ställt som villkor att monarkin bygger en ny racingbana åt honom och att den döps till "Monarkens Ring".

För att rädda monarkin undan körförbud, sägs alla vid hovet ha accepterat monarkens krav. Bygget av "Monarkens Ring" sägs kosta mellan 400-500 miljoner riksdaler.

Monarken säger i en kommentar till Färgelanda Monarki att han kallt räknar med att få igen investeringen på sikt. "-Det är som med Björnhuset, det kanske tar några generationer, men sen blir det fart på hjulen och då får vi igen pengarna. - Under tiden kommer jag ha jättekul på banan och ingen riskerar att bli skadad och jag kommer heller inte att köra i diket mer. -Alla blir vinnare i det långa loppet", avslutar monarken förväntansfullt.

Färgelanda Monarki


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar