måndag 29 augusti 2011

Färgelanda - Jäviga politiker i vindkraftsbeslut

Samtidigt som kronprinsen Per Krokström och kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson fortfarande njuter segerns sötma efter invigningen av Järbo skola, har de bekymmer med illojala undersåtar som inte är nöjda med att de vill tjäna en slant på vindkraft.

Undersåtarna i fråga försöker underminera monarkin genom att utnyttja ett kryphål i lagen, som ger dem rätt att besvära sig över olagliga beslut. Undersåtarna visar dåligt omdöme och uppträder näst intill kriminellt, när de på detta sätt angriper kungafamiljen och dess strävan att berika sig.

När monarkistyrelsen hade uppe frågan för behandling i förra veckan, höll hovets grå eminens Marianne Martinsson ett långt tal, där hon bl.a. påpekade de stora fördelar som mygel har för den egna plånboken och att kungafamiljen inte kan göra sig skyldig till jäv enligt monarkilagen.

Styrkta av Martinssons tal beslutade sedan monarkistyrelsen att kronprinsen och kronprinsessan har gjort sig förtjänta av varje riksdaler som vindkraften kan ge och att jäv bara är ett ord bland många andra.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Somliga blir rikare och somliga blir fattigare, det är som vanligt med andra ord.

    SvaraRadera