måndag 22 augusti 2011

Färgelanda - Samråd om vindkraft på Kroppefjäll och i Ödeborg

Undersåtarna i monarkin får nu chansen att ge sin syn på de planerade vindsnurrorna på Kroppefjäll och i Ödeborg.

Samrådet med undersåtarna kommer att hållas i Järbo allhem. Kronprinsen Per Krokströms och kronprinsessan Ann-Marie Jacobssons tanke, är att det på hemmaplan blir lättare att kontrollera händelsernas gång.

Den kungliga familjen - vars överhuvud är monarken Peter Johansson - är ju som bekant hårt ansatt i dessa dagar.

Eftersom både kronprinsen och kronprinsessan har egna intressen i vindkraft på Kroppefjäll, är det imperativt att obildade undersåtar inte tillåts ställa till med oreda eller uppvigla till opposition mot planerna.

En sådan utveckling skulle - förutom att nära nihilistiska och revolutionära krafter - kunna ha en mycket negativ effekt på kronprinsens och kronprinsessans personliga ekonomi och måste därför till varje pris stoppas.

Den kungliga familjen har därför i samråd med exploatören Rabbalshede Kraft beslutat hjälpa undersåtarna att ställa de rätta frågorna vid mötet i Järbo allhem om en vecka.

Moderator på mötet kommer sålunda att vara kronprinsen, som kommer att släppa fram lämpliga frågor. Undersåtarna måste dessutom lämna in sina frågor för prövning minst tre dagar innan mötet, för att undvika frågor som är stötande för den kungliga familjen.

För att skänka lite extra glans åt föreställningen, har dessutom kungafamiljen reserverat de tre främsta raderna åt sig själva.

Eftersom avståndet till undersåtarna långt bak i salen kan förväntas bli stort, kommer det att erbjudas mikrofon till frågeställarna. Någon garanti för att högtalaranläggningen kommer att fungera, och att frågorna därmed kommer att höras, ges dock inte. "-Det beror på frågornas karaktär", uppger kronprinsen leende till Färgelanda Monarki.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Färgelanda är slut

    SvaraRadera
  2. Nej för f-an.
    Detta är bara början.
    Nu djävlar skall det bli åka av.
    ÅT RÄTT HÅLL!

    SvaraRadera