lördag 20 augusti 2011

Färgelanda - Gris-Nils blir ny monarkichef

Monarkistyrelsen har beslutat höja nivån

Efter att hovet redan tröttnat på den fala monarkichefen Ragnhild Andersson, ska det nu tas krafttag för att en gång för alla höja kompetensen och moralen i monarkin.

Ceremonimästare Kenneth Rasputin Carlsson sägs ha tröttnat redan efter första mötet med Ragnhild och monarken sägs inte ens komma ihåg vad hon heter.
"-Här hjälper ingen Viagra i världen", påstås ceremonimästaren ha yttrat uppgivet.

Det som slutligen fick monarken att agera ska dock ha varit hovnarren Ulla Börjessons allför nära och intima samarbete med Ragnhild. Monarken och hans familj var helt enkelt rädda för att hovnarren och Ragnhild skulle gå deras ära förnär.

Slutstriden i valet av ny monarkichef stod mellan Gris-Nils och en norrman med storslagen kompetens och väldokumenterad erfarenhet från hovsektorn.

Efter att Gris-Nils presenterat sig själv och sitt program för förnyelse och utveckling, blev monarkistyrelsen så begeistrad att han anställdes på stående fot.

För att visa undersåtarna sin kompetens och handlingskraft skickade sedan monarken ner Gris-Nils till huvudstadens stora scen, där han inför förtjusta undersåtar fick framföra sitt program för att rädda monarkin.

Monarkikansliet har bett oss sprida det goda ordet och publicera de båda kandidaternas programförklaringar, vilket vi naturligtvis gör med både glädje och stolthet.




Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar