lördag 30 juni 2012

Sahlgrenskas multikulturella match avbruten

Några kurdiska familjer har de senaste dagarna använt Sahlgrenska sjukhuset som arena för interna uppgörelser, där skottlossning och våldsamma slagsmål utgjort del av den spännande matchbilden.

Nu har dock domaren,  i form av polisen, avbrutit den utdragna multikulturella matchen. Någon segrare har därmed inte kunnat koras.

Några av förlorarna går dock att identifiera. Det är bl.a. patienter som inte fått vård och människor som med fara för liv och lem besökt Sahlgrenska.

Det faktum att den samhällsviktiga sjukhusvården störs ut på det här sättet, får vi tacka sjuklöverns alltmer lyckosamma integrationspolitik för. Tidigare har Malmös sjukhusverksamhet blivit berikad på liknande sätt.

"- Det är tråkigt att det skjuts vilt på svenska sjukhus, men jag tror svenskarna har förståelse för att många invandrare inte litar på svensk sjukvård eftersom dom utsätts för strukturell rasism. - Då kan det bli så här", förklarar integrationsminister Erik Myten Ullenhag (FP).

"- Men regeringen planerar redan nya kraftfulla åtgärder i form av samtal med företrädare för invandrarorganisationer, som syftar till att få invandrarna att begränsa skottlossning och annan grov brottslighet till sina egna områden. - Om bara alla tar sitt ansvar i samhället, så fungerar det här med integration finfint", avslutar Erik.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Såg interjun med Jimmy Åkesson på tv i dag.
    Reporten var beklämmande.
    Han tyckte det var "roligt" att en undersökning visade att bara 26% av svenska folket ville att andra parier skulle sammarbeta med Sd. 18% var osäkra. 18+26= 44%. 44% som inte var uttalat negativa alltså!
    Jättebra siffror för Sd tycker jag.
    Hur många % vill t.ex att S skall ammarbeta med V?
    För att inte tala om hur många % som vill att M skall sammarbeta med V eller S.
    Reportern fick det att låta som att 56% inte vill att någon från de andra partierna skall TILLTALA någon från Sd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jimmy Åkesson sa att han kan tänka sig ett tredje jobbskatteavdrag efrersom nya uppgifter från experterna visar att effekterna kan bli positivare än tidigare utredningar har visat.
    Nu fick reportern det till att Åkesson endast kommer med andra politiska ställningstaganden bara för att förvilla väljarna från deras huvudfråga nämligen, massinvandringen.
    Om Åkesson endast hade pratat om massinvandringen så förstår vi hur reportern hade rapporterat om detta.
    Reportern hade också en skadeglädje i tonen när han pekade på alla politiska avhopp från Sd.
    Att de är många är det väl ingen tvekan om. Men oväntat många är de inte för den som är det minsta insatt i kommunalpolitik. Att helt politisk orutinerad bli kommunfullmäktigeledamot för Sd kan verkligen inte vara lätt. Beundrar de som kan hänga med hela mandatperioden.
    Sd är på väg att bli ett väletablerat brett politiskt parti i Sverige. Sd behövs så länge de andra parierna inte vill ta det minsta ansvar för massinvandringen och dess negativa konsekvenser.
    Nu böjar nog den absurt negativa journalistbevakningen av Sd bli allt mer genomskådad av väljarna. Man vet ju hur det snackas på fikarasten.

    SvaraRadera