lördag 2 juni 2012

HBTQ-aktivister gillade inte Kling & Klang

Dialogpoliserna Kling & Klang kom till HBTQ-festivalen med goda förhoppningar om att kunna skapa förtroende mellan polisen och HBTQ-rörelsen.

I torsdags bjöd Kling & Klang på korv med bröd, men vänsterextrema HBTQ-aktivister gillade inte smaken och svarade med att spruta ketchup på poliserna, som tvingades fly platsen.

"- Det känns bra idag. - Vi lyckades driva polisfascisterna på flykten. - Men kampen fortsätter. - Vi har mer ketchup på lager", uppgav en av vänsterfascisterna som vi talat med.

Färgelanda Monarki



3 kommentarer:

  1. Polisen skulle använt sina pistoler!!!

    SvaraRadera
  2. Det jag skulle vilja säga till dessa "akivister" är "get a haircut and a get real job".

    http://www.youtube.com/watch?v=_3l2Vo1z260

    SvaraRadera
  3. Jävla idioter som drar alla poliser över samma kant. En person skriker "Be om ursäkt för batongerna och pepparsprayen". Det är handlingen av några poliser. Skulle det verkligen kännas bättre om ursäkten kom från två poliser som ska hålla ett föredrag? Idioti!
    Det finns dåliga saker som poliser gör, men man får aldrig glömma allting BRA som de gör.

    Jag är bisexuell och med det själv en HBTQ-person och har blivit utsatt för hatbrott vid ett flertal tillfällen, men dessa ”aktivister” är fan i mig helt dumma i huvudet.
    Om man seriöst har ett problem man vill diskutera med polisen kan man diskutera som vuxna människor, förklara sakligt vad problemet är och hur man vill att det ska lösas och låta polisen svara. Att individerna istället babblar osammanhängade om hur de känner sig otrygga och vill att polisen ska dra och sedan överröstade dem istället för att låta dem svara är bortom larvigt. Hur kan man ens få för sig att det är polisernas fel ifall människor blir utvisade efter beslut från migrationsverket och domstol enligt svensk lagstiftning? De kanske borde ta och skälla ut kassörskorna på ICA också för att bananindustrin exploaterar arbetarna. i Afrika.

    SvaraRadera