söndag 3 juni 2012

Erik Ullenhag: "Kvinnovåld ska bekämpas med svenskutbildade imamer"

Efter Uppdrag gransknings reportage från den muslimska kontingenten i Sverige, har de flesta insett att islam är en intolerant religion som bl.a. odlar kvinnoförtryck samt att de svenska moskéerna utgör islamistiska nav som understödjer och sprider förtrycket.

Trots stora satsningar mot kvinnovåldet, ökar våldet och förtrycket av kvinnor i landet. Satsningarna har misslyckats eftersom ledande politiker blundar för flera av orsakerna.

Integrationsminister Erik Myten Ullenhag (FP) har dock efter Uppdrag gransknings reportage tvingats medge kopplingen mellan det ökande kvinnovåldet och den muslimska invandringen.

"- Det är ett problem att imamerna godkänner att muslimska män får korrigera sina uppstudsiga kvinnor med våld. - Själv brukar jag bara be dom dra", säger Erik.

"- Imamerna är som alla muslimer kärleksfulla och fredliga, men tyvärr har dom lite för dålig utbildning. - Jag tror det beror på att dom envisas med att bara läsa koranen", förklarar Erik.

"- I nästa stora satsning mot kvinnovåld kommer vi därför att koncentrera oss på att utbilda imamerna i demokrati och svensk lagstiftning. - Sen kommer imamerna att lära dom muslimska männen att respektera sina kvinnor och då är problemet löst", avslutar Erik glatt.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar