fredag 1 juni 2012

Mattias Gardell fortsätter tjäna den islamistiska terrorn

Den snedseglande vänsterextremisten Mattias Gardell gör sig som bäst redo för en ny antisemitisk seglats till sina terroristvänner i islamistiska Hamas.

Tidigare försök att nå Gaza-terroristerna har dock misslyckats och det är osäkert om Mattias och hans vänsterextrema vänner kommer att ha större framgång denna gång.

För den bredare allmänheten är Mattias kanske bäst känd för sina antisemitiska och Hamas-vänliga utläggningar i PK-media och för att vara bror till den homosexuelle narcissisten Jonas Gardell.

Mattias sägs ha ett komplicerat förhållande till islam, som ju vare sig accepterar judar eller homosexuella. Mattias uppges dock ha förträngt islams ”homosexproblem” och istället valt att fokusera på ”judeproblemet”. Hamas slutgiltiga lösning, som bl.a. innebär att Israel raderas från kartan, har till slut vägt över och varit avgörande för Mattias vägval i livet.

”- Ibland måste man offra något för att uppnå det som är större och viktigare. – Det är bara homofober som är kritiska mot islam, för att den vill utrota alla homosexuella. – Dom förstår inte att islam är kärlekens religion som har en större och överordnad roll i världen", förklarar Mattias.

"- Så om det krävs att dom homosexuella måste stryka på foten, för att palestinierna ska få sin frihet från dom nazistiska judarna, så får det bli så. – Världen behöver fler martyrer”,avslutar Mattias.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar