torsdag 7 juni 2012

Kulturmarxistpanik efter nyhet att människan inte härstammar från Afrika

Den förhärskande "out of Africa"-teorin har fått sig en rejäl törn.

Nya forskningsrön visar nämligen att människan har sina ursprungliga rötter i Europa och Asien, alltså inte i Afrika vilket hittills varit den populära tesen hos forskare och kulturmarxister.

Tesen, att människan härstammar från Afrika, har under årens lopp utnyttjats flitigt av obskyra metapolitiska krafter i den moderna kulturmarxistiska diskursen.

Syftet har varit att förminska den västerländska civilisationen och nedvärdera den vita rasen, samtidigt som man förstorat andra kulturer i t.ex. Afrika samt den svarta rasen.

Kritiker menar att den kulturmarxistiska samhällssynen är både rasistisk och människofientlig, eftersom den förtrycker människor med vissa etniska och kulturella särdrag till förmån för andra.

Kritikerna menar också att kulturmarxismen därmed utgör en omvänd variant av den nazistiska ideologin, där allehanda minoriteter förtrycktes till förmån för germansk kultur och den ariska rasen.

Många känner idag en berättigad oro över att det framväxande kulturmarxistiska samhället kommer att utplåna majoritetsfolken och deras kultur i de västerländska länderna.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar