tisdag 5 juni 2012

Etnisk rensning i värmländska Grums

Det kommunala bostadsbolaget i Grums genomför just nu en etnisk rensning i delar av sitt bostadsbestånd.

Svenskar slängs ut från sina hem, där många bott i hela sitt liv, till förmån för s.k. ensamkommande flyktingbarn, vilka till stor del utgörs av unga män över 18 år.

Det kulturmarxistiska Sverige har inga problem med att ensamkommande skäggbarn ljuger sig till PUT och garanterad livstidsförsörjning i landet.

Länder som inte lider av multikulti-sjukan har dock intagit en mer restriktiv hållning och har bl.a. infört ålderstester. Testerna visar att 9 av 10 skäggbarn ljuger om sin ålder och i själva verket är över 18 år.

Sverige är även världsledande vad gäller ekonomiska förmåner till skäggbarnen, vilket sannolikt förklarar varför Sverige är överlägset populärast när skäggbarnen väljer fadderland.  Det är alltså tack vare oss frikostiga svenskar, som människosmugglarna väljer att köra genom hela Europa för att lämna av de värdefulla skäggbarnen hos Moder Svea.

Kostnaden för ett skäggbarn varierar i normalfallet mellan 3 000 och 6 000 kronor per dygn, men kan i vissa fall nå så högt som 16 000 kronor per dygn.

De drabbade hyresgästerna är upprörda över att förlora sina hem. Bostadsbolagets VD Annika Lomarker, som också är kommunchef, är dock nöjd och säger att " - som svensk är det viktigt att kunna anpassa sig till det nya multikulturella Sverige".

Benny Pedersén är föreståndare för HVB-hemmet där skäggbarnen bor just nu och blir upprörd när han hör om hyresgästernas missnöje.

 "- Det är så jävla lågt. - Här kommer det barn som förlorat allt och som genomlidit helvetets alla kval med krig och annat elände, och så klagar inskränkta svenskar när samhället försöker hjälpa dessa barn. - Det är både oanständigt och rasistiskt. - Jag trodde faktiskt vi hade kommit längre i det här landet", säger Benny indignerat.



Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Flyktinghemmet i Högsäter flaggar inte på Sveriges nationaldag

    SvaraRadera
  2. Idag Grums, imorgon på en ort nära dig.

    SvaraRadera
  3. Hej på er i denna nyhetsblogg!

    Vill ni få något att skriva om så har jag ett tips, nämligen det att det i Grums lördagen den 14:e juli kl. 14.00 kommer att ske en demonstration emot ortens kommunledning angående att de har vräkt skötsamma hyresgäster på Järpegatan till förmån för ensamkommande flyktingbarn. Men kommunen har fått enorm kritik för detta, detta via 128 mail från både svenskar och invandrare. Bara 2 av mailen är rasistiska. Även flyktingarna själva har skrivit mail till kommunen, enligt vad som står i det vill de inte flytta dit med hänsyn till de vräkta hyresgästerna.

    Grums kommun har brutit emot svensk lag, genom sättet som de har skött det hela på. Demonstrationen är emot kommunen, inte emot flyktingarna.
    Demonstrationen är avsedd för alla, oavsett partitillhörighet eller politiska åsikter, som är emot det här.
    Likaså är det med gruppen som anordnat den, gruppen är en opolitisk rörelse vars medlemmar har stor politisk bredd. Det finns alla sorters medlemmar i den, från vänster till höger. Den som startade gruppen är en invandrartjej ifrån Iran vid namn Nasrin Sjögren.
    Jag är själv med i gruppen.

    För mer information:

    http://karpstryparn.blogspot.se/2012/06/demonstration-mot-grums-kommunledning.html ,

    http://karpstryparn.blogspot.se/2012/06/rasistiska-mail-till-grums.html ,

    http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698#.T_FxxJHwKvA ,

    http://sockerbitar.se/aktion-mot-deportation-i-grums/ ,

    http://www.swedenconfidential.info/tag/aktion-mot-deportation-grumsgruppen/ ,

    http://lennart-svensson.blogspot.se/2012/06/grums.html ,

    http://avpixlat.info/2012/06/26/maktfullkomliga-kommunpampar-i-grums-gillar-inte-pressfrihet/ .

    Vill ni på Färgelanda Monarki skriva om det här? Det är bra om det kommer ut info om demonstrationen till så många som möjligt, PK-media vägrar nämligen att skriva om varesig breven eller demonstrationen. Vill ni får ni använda de bilder på löpsedlar som finns på min blogg "Karpstryparn II".

    Mvh
    // Karpstryparn

    SvaraRadera