måndag 4 juni 2012

Mattias Gardell: "Sverige behöver bygga nya stora mentalsjukhus"

Igår kunde vi berätta att den vänsterextreme antisemiten Mattias Gardell riskerar att bli skjuten, om hans planerade seglats till sina terroristvänner Hamas i Gaza blir av.

Idag ger Mattias sin syn på Anders Behring Breivik och samhället i stort i kulturmarxistiska DN.

"- Breivik är fascist", konstaterar Mattias.

"- Breivik lider av en allvarlig sjukdom som delas av många andra i Sverige. - Den kännetecknas av att man är kritisk mot islam, kritisk mot antisemitism och kritisk mot massinvandringen från framför allt muslimska länder", förklarar Mattias.

"- Dom här människorna utgör en samhällsfara och borde ges en psykiatrisk diagnos, så att vi kan låsa in dom. - Det handlar tyvärr om 100 000-tals människor som lider av denna psykiska störning. - Därför behöver vi bygga nya och stora mentalsjukhus, där vi kan hjälpa dessa människor samtidigt som vi skyddar allmänheten", avslutar Mattias.

Idag är Mattias inbjuden att vittna vid kulturmarxisternas Festspel i Oslo byrett.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Hans vittnesmål var faktiskt helt enastående sakligt. Folk var ju gröna i ansiktet....ha, ha.

    SvaraRadera
  2. Jonas Gardell är verkligen kvalificerad för en plats på en av dessa mentalsjukhus.Katinka Glahd

    SvaraRadera
  3. Skulle vilja fråga Gardell hur han ser på att media kallar dom 4 terroristerna från Sverige för "svenskar" som åkte till Danmark för att skjuta ihjäl journalister på Jyllandsposten, och hur omvärlden ser på det faktum att Sverige har blivit en potentiell terrorstat av invandrande muslimska extremister. Ska det fortsätta så här så kommer omvärlden att vända oss ryggen om det här blir vanligt i framtiden. Gardell och hans svenskfientliga etablissemang tillhör en skara av människor som en vacker dag kommer att ångra sina uttalanden. Sätt Gardell på mentalsjukhus, han kan ju inte vara frisk i huvet!

    SvaraRadera