fredag 8 juni 2012

Färgelanda - Budgetsatsningar på skäggbarn

I nästa års budget fortsätter kungafamiljen (M, C och KD) sin kloka utvecklingspolitik.

Budgeten innebär därmed fortsatta storsatsningar på asylinvandring och ensamkommande skäggbarn. I pengar räknat innebär det att Omsorgen får ytterligare 3,5 miljoner riksdaler nästa år.

Vi har tidigare berättat om skandalen med skäggbarnen, som förra året kostade monarkin 2 miljoner riksdaler. Och detta  trots att politikerna blivit lovade att monarkin inte skulle behöva betala något, utan snarare tjäna en slant på skäggbarnen.

Riksdagsledamoten Karl-Erik Segersax (KD) var mycket förgrymmad vid senaste riksdagsmötet och anklagade kungafamiljen för svek. "- Det här drabbar våra barn och gamla, som får mindre resurser och därmed en sämre skola och en sämre äldreomsorg", konstaterade Karl-Erik.

"- Jag fattar inte hur det här gått till, men jag gillar ju barn och barn kostar ju", säger monarken Peter Johansson i en försiktig kommentar.

Samtidigt som kungafamiljen satsar på asylinvandrare och skäggbarn, drar man ner på monarkins egna barn.

 "- Undersåtarna får anpassa sig till det nya mångkulturella Sverige", säger kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson.

"- För att vända befolkningsutvecklingen prioriterar vi asylinvandring och ensamkommande barn som storken flyger hit. - Eftersom vi måste ta pengarna nånstans, är vi tvungna att minska resurserna i skolan. - Det innebär färre lärare och sämre skolor, förklarar kronprinsessan.

"- Men detta uppvägs av den rätta känslan, av att kunna känna sig god. - Vi gör ju alla en god gärning när vi satsar undersåtarnas skattepengar på dom nyanlända svenskarna. - Och dom utgör ju trots allt monarkins framtid. - Om 30 år har vi 20 000 undersåtar i monarkin och världens bästa skola", slår kronprinsessan fast.

I pengar räknat innebär åtstramningarna i skolan att budgeten minskas med 300 000 riksdaler. Om man ser till inflationen, är minskningen flera miljoner.

"- Vi arbetar stenhårt varje dag för att göra Färgelanda till en bättre monarki", säger kronprinsen Per Krokström i en kommentar.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Moderaterna har ju esset Malm i sin fullmäktigegrupp så det är väl bara att klia sig i skägget.

    SvaraRadera
  2. För mig är det skrämmande att inte ett uns reflexion finns bland politiker. Eller är det bara en ynklig rädsla för att inte vara pk som gör att allt bara får rulla på? Tror tyvärr att förklaringen är så simpel.

    Är det bara denne Segersax som offentligt reflekterar?????
    Inte ens han tar ställning. Men han reflekterar i alla fall.
    De andra riksdagsledamöterna tittar bara likt påkommna barn i golvet. Pinsamt!!!!!!!

    SvaraRadera