söndag 10 juni 2012

Kulturmarxismens segertåg fortsätter - "Hen-toaletter"

Framgångarna för det kulturmarxistiska samhällsbygget kommer slag i slag.

För en tid sedan lanserades framgångsrikt det könsneutrala begreppet "hen", vilket är nödvändigt för att förhindra könsförtryck i ett modernt samhälle.

Och nu lanseras alltså könlösa toaletter, vilket innebär att män i fortsättningen tvingas pinka sittandes.

"- Vi anser inte att det handlar om tvång", säger en kissnödig Viggo Hansen (V) som "står" bakom förslaget.

"- Dom landstingsanställda männen är moderna män som kommer att älska dom nya hen-toaletterna. - Dom blir inte byxis av lite förändringar och kommer snällt att sätta sig ner på kommando. - Dom som trilskas får söka sig andra jobb. - Det är en rättighet som man har i en demokrati", förklarar Viggo innan han går in på damernas.

Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. "På denna toa råder kissförbud"

    Enkelt o lättfattligt

    SvaraRadera
  2. Alla män som suttit och kissat på landstingets låga toaletter vet att efterdroppet är mycket större när man suttit och kissat än när man stått och kissat. Det skulle kanske bli bättre om landstinget hade toaletter som var ½ meter höga än de som är knappt 40 cm för efter ett besök på handikapptoan droppar det mindre än det gör på de vanliga toorna. Jag ser fram emot förslag om att landstinget ska investera i asiatiska toaletter, modell hål i golvet med fotplattor vid sidorna. Detta eftersom lokalvården på många ställen sköts av tjejer från asien och alla som varit med en asiatiska vet att hon sätter båda fötterna på sitsen och hukar sig sedan över hålet när hon uträttar sina behov och det är ju onödigt om de skall behöva kliva upp knappt 40 cm när de skulle kunnat ha toan där den brukar vara hemma i asien. Vi svenskar borde kanske bli lika viga som asiater.

    SvaraRadera
  3. De tär bara invandrare som pinkar utanför. Ja,ja-det gör vi svenskar också. Fast inte på flit.

    SvaraRadera
  4. Undrar om en tidning som skriver sådant piss vill ha abonnenter?

    SvaraRadera