tisdag 11 oktober 2011

Färgelanda - Vindkraften blåser bort?

Det kommer nu alarmerande uppgifter om att vindkraften i monarkin är hotad.

Det är fältmarskalken Sven Gniden som lagt sig i ärendet. "- Vi pratar om väldigt högtflygande planer här och det finns stora risker att fienden kommer att använda dom höga vindsnurrorna för spionage och se ner på undersåtarna i monarkin".

När mikronen är avstängd säger fältmarskalken: "-Rent privat tycker jag dessutom att det är en dålig affär att förstöra Kroppefjälls och Ödeborgs natur, om inte jag får vara med och dela på kakan". Fältmarskalken förnekar dock att detta skulle ha påverkat hans ställningstagande att säga nej till planerna på vindkraft. 

Monarken Peter Johansson sägs ha blivit alldeles vit i ansiktet av vrede, när han fick beskedet och kallar fältmarskalken för en dålig undersåte. "- Den som motarbetar kronprinsens och kronprinsessans ärliga och hårda ansträngningar att berika sig på natur som ingen ändå bryr sig om, är ingen lojal och trogen undersåte till mig", säger monarken indignerat.

Kronprinsen Per Krokström och kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson har inte gått att nå för en kommentar. Källor vid hovet uppger att kronprinsen har drabbats av en lättare kolerisk psykos, men undergår behandling av monarkins livmedikus och förväntas bli helt återställd. Kronprinsessan å sin sida sägs ha tappat all sans, men behandlas med stora mängder luktsalt för att kvickna till.

Hovnarren Ulla Börjesson är uppåt värre: "- Äntligen finns det förutsättningar för en rättvisare fördelningspolitik i monarkin. Det har saknats pengar till underhållningen länge", säger hovnarren.


Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Inget nytt under solen.
    Det "snurrar" på som vanligt.

    SvaraRadera
  2. Olyckskorparna kraxar för Krokström...mohaha....

    SvaraRadera