fredag 28 oktober 2011

Färgelanda - Annie Lööf (C) visar vägen för framtidens skola

Annie hämtar som bekant sin inspiration från Canada, som hon menar är ett utmärkt exempel på det nybyggarland som hon och resten av Cirkuspartiet vill skapa i Sverige.

Kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson (C) är entusiastisk över sin partiledares vision för det nya Sverige. "- Jag tror att en mångkulturell skola är framtidens melodi och som kommer att lösa monarkins alla problem. - Det här kommer att bli bra",  säger kronprinsessan till Färgelanda Monarki.

Annie och Cirkuspartiet har tagit hjälp av Canadas utbildningsminister Ramsey Paul, som i videon nedan redogör för hur en framgångsrik multikulturell skola skapas. Många skolor i Sveriges städer genomgår för närvarande detta framgångsrika program, men långt ifrån alla har ännu fått chansen.

Med sikte på framtiden och för att fira den somaliska föreningens bildande i monarkin, har kronprinsessan bjudit in Annie till monarkin. Tanken är att Annie ska hålla ett brandtal till monarkins nybyggare på temat: "Om 20 år är ni 40 miljoner!".

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Mycket belysande. Speciellt med tanke på att Ramsey verkligen inte kan beskyllas för att ha haft förutfattade meningar om svårigheterna.

    SvaraRadera