onsdag 12 oktober 2011

Färgelanda - Undersåtarna får inte sänkt skatt

Kungafamiljen, bestående av Cirkusarna (C), Medelmåttorna (M) och Konungens demokrater (KD), lägger fram en budget för nästa år, som innebär att undersåtarna tvingas fortsätta betala en rekordhög skatt.

Monarken Peter Johansson kommenterar: "- Jag gillar att pungslå undersåtarna och jag vet dessutom att dom gillar att få stryk. - Passar inte galoscherna kan man för övrigt flytta från monarkin, vilket jag naturligtvis har full förståelse för", avslutar monarken.

Kronprinsen Per Krokström och kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson har inte kunnat nås för en kommentar. De sägs enligt uppgifter vid hovet vara fullt upptagna med att försöka rädda sina vindkraftspengar hemma i Järbo.

Sniksocialisterna (S), med hovnarren Ulla Börjesson i spetsen, vill lätta på kungafamiljens utsvältningspolitik och sänka skatten med 25 öre nästa år. Hör och häpna vill hovnarren därefter ställa fram ännu mer mat på undersåtarnas bord, genom att fortsätta sänka skatten kommande år. "- Jag vill att vi ska kunna ha typ kul igen i monarkin, typ", säger hovnarren. "-Det ska liksom va kul att bo i Färgelanda monarki, kulbo liksom", avslutar hovnarren drömmande.

Många undersåtar Färgelanda Monarki pratat med är bekymrade över kungafamiljens avsaknad av politik och kraftiga försämringar för undersåtarna. När nu Sniksocialisterna vridit skattesänkarvapnet ur händerna på den giriga kungafamiljen, kan det bli mycket farliga tider för monarkin i nästa val. Färgelanda Monarki befarar det värsta.

Det enda frågetecknet för hovnarrens skattesänkningar sägs vara att hon haft hjälp med sina kalkyler av ceremonimästaren Kenneth Carlsson . Ceremonimästarens matematiska kunskaper bedöms nämligen vara tämligen ringa och det brukar allmänt hissas rödflagg varhelst ceremonimästaren nämner siffror.

Nalle Puhs storebror R. Ingemar Eriksson (V) har inte gått att nås för en kommentar, eftersom han enligt säkra källor redan gått i ide. Bolsjevikbrodern Señor Varas är förlorad i drömmar om den stora revolutionen och har därför heller inte gått att nå.

Mona Lisa-partiets Sven Hansson (MP) har inte tid med politik, eftersom han är upptagen med att grälsjukt bevaka vattenlinjen och sin skyddade sjöutsikt hemma i huset vid Östersjön.

Leif A Westbom från Sidendrakarna (SD), säger att han njuter av sin nya sidenkostym och att han fingrar på den varje dag.


Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar