fredag 21 oktober 2011

Färgelanda - Hovnarren Ulla Börjesson sågas av monarken

Kungafamiljen (C, M och KD) fortsätter att pungslå monarkins undersåtar. Gamla och orkeslösa pensionärer kan förvänta sig en riktig stjärnsmäll nästa år, om kungafamiljens hårdhänta budget vinner gehör. Även barnen får sig en rejäl örfil.

Monarken Peter Johansson säger i en kommentar till Färgelanda Monarki att "- dom gamla har jobbat hårt ett helt liv och är vana med tuffa tag. Att dom får betala lite mer för snöröjning och gräsklippning är bara bra. Jag räknar nämligen kallt med att många inte har råd med dom höga avgifterna och då tvingas dom skotta och klippa själva. Då sparar dom ju pengar och tänk så mycket bättre deras hälsa kommer att bli", säger monarken leende.

"- Vad gäller barnen har vi funnit att det är viktigare att dom barn vars föräldrar kan betala för sig lär sig simma  än dom fattiga barnen. Dom barn som inte lär sig simma får klara sig ändå och jag tror inte heller att jag förlorar några röster från det hållet, så då spelar det verkligen ingen roll", fortsätter monarken uppriktigt.

Hovnarren Ulla Börjesson, som företräder Sniksocialisterna (S), vill istället sänka en mängd avgifter och därmed göra livet för undersåtarna drägligare. Hon vill bl.a. ta bort avgiften för barnens simundervisning, så att alla barn ska få lära sig simma, och hon vill sänka en rad avgifter för de äldre. "- Jag vill roa såväl gammal som ung", säger hovnarren.

Monarken är dock måttligt road av hovnarrens upptåg, som han menar enbart syftar till att undergräva förtroendet för honom och monarkin. "- Väldigt populistiskt och illojalt agerande av hovnarren. Hon borde förstå att den typen av förslag bara vänder folk emot mig", avslutar monarken irriterat.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. kanske dags och döpa om sniksossarna till snällsossarna?

    SvaraRadera
  2. fredrik på tempo rånad och misshandlad i affären på fredagskvällen av icke svensk även uppe i Högsäter har dom stora problem av icke svenskar på konsum.Men denna fråga vågar ingen diskutera.

    SvaraRadera
  3. Så då har alltså Fredrik blivit kulturberikad, bar början är jag rädd.

    SvaraRadera