tisdag 4 oktober 2011

Färgelanda - Huliganer härjar i Högsäter

Sedan en tid tillbaka råder anarki i delar av Högsäter. Det är unga huliganer av värsta sort som drar fram som bilburna gräshoppssvärmar och förstör allt i sin väg.

Det skjuts och det sprängs, egendom förstörs och folk är rädda och kan inte sova om nätterna. På kort tid har Högsäter blivit ett fint litet gangsternäste. Monarken Peter Johansson kommenterar händelseutvecklingen i monarkins norra härad. "- Jag gillar gangstrar. - Jag har sett flera filmer om Al Capone och Gudfadern när dom skjuter och går på för det värsta. - Det är väldigt kul och spännande att Högsäter får uppleva nåt sånt här", avslutar monarken förtjust.

Högsäters undersåtar är dock över sig givna och kräver att Landsfiskaleriet ska komma med sin välutrustade husbil och jaga bort buset. Landsfiskaleriet har dock ställt sig kallsinnigt till Högsätersbornas rop på hjälp och låter hälsa att det bara skulle innebära massa jobb om de åkte till Högsäter. "-Dessutom får vi inte kaffe och tårta, vilket vi får av Ragnhild varje måndag på Centrumhusets parkering. -Dom där oppe i Högsäter får väl ta lite eget ansvar", avslutar de jäktade landsfiskalerna innan de glider vidare.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar