torsdag 20 oktober 2011

Färgelanda - Lögnen är ett viktigt redskap när hyran ska bestämmas

Det har inkommit ett fax till monarkikansliet från kammarrätten som lyder som följer: "- Vi har rätten att sitta på kammaren och snickra. Efter moget övervägande har vi snickrat ihop både en och två nya rättsfigurer. De kanske inte ser mycket ut för världen, men de duger att användas i monarkin. I vårt fax har vi lagt stor vikt vid att det handlar om en näringslivssatsning. Därför anser vi att monarkin haft rätt att ljuga ihop vilka historier som helst och att det är den klagande undersåten Bill Östlund som ska bevisa att monarkin ljuger som en borstbindare om marknadshyror och mycket annat. Och det har inte Östlund lyckats med", avslutar kammarrätten rättvist sitt fax.

Bill Östlund säger å sin sida "- outgrundliga äro inte bara Herrens vägar utan även Fru Justitias"

 Källor vid hovet uppger för Färgelanda Monarki att Medelmåttorna (M) röstade för att avslå Östlunds överklagande i monarkistyrelsen, samtidigt som de före valet var med och demonstrerade mot fler skattemiljoner till Björnhuset.

Medelmåttornas ordförande Linda Jansson säger i en kommentar "- att det hela handlar om moral och att det är viktigt att anpassa sin personliga moral till politikens. Jag tycker att jag lyckas ganska bra med detta", avslutar Linda blygsamt.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Det är nog ytterst viktigt att politikerna i Monarkin ej inför etik och moral och blandar ihop detta med Monarkins etablerade dekadens.
    Breda lösningar där man enas om att lögner i monarkin inte är en lögn utan i stället en hedervärd sanning är viktigt för att bibehålla en stabil monarki där hovnarrar och andra kan känna sig hemma.

    SvaraRadera
  2. Det är just snygg moral det. Först gå och demonstrera och sedan tycka det är ok att alla våra pengar skänkts bort till företagen i Björnhuset. Skäms Linda och resten av ditt gäng.

    SvaraRadera