söndag 30 oktober 2011

Färgelanda - Pugilister och tjuvar har fullt upp

Monarkin är för närvarande en riktig häxkittel. Det är svårt att hinna med att rapportera från alla krutdurkar.

I natt small det bokstavligen utanför 172:ans Pub & Restaurang.  Det var ett 10-tal boljseviker som råkat i luven på varann p.g.a. olika uppfattningar om den rätta och rena marxistiska läran. Det hela slutade med att man gjorde upp på gammalt hederligt sätt, d.v.s. med nävarna.

Ordningsmakten tillkallades, men väl på plats beslutade landsfiskalen att inte finka någon av pugilisterna. "- Såvitt jag kan bedöma har dom supit lika mycket kål allihop och då är det inte mer än rätt att dom får tåla den lek som dom själva gett sig in i", avgjorde landsfiskalen salomoniskt.

Strax efteråt var det dags för inbrott på Tempo i centrum, sannolikt p.g.a. att bolsjevikerna blivit röksugna. Det har för övrigt blivit något av ett helgnöje att göra inbrott på Tempo. Affärsinnehavaren har tydligen tröttnat på att byta ut sönderslagna rutor, att döma av den krossade rutan vid Tempos entré som inte bytts på flera månader.

I en kommentar säger monarken Peter Johansson att: " -Monarkin behöver flera fina skyltfönser och har man affär är det viktigt att byta ut dom då och då, så att det ser fräscht ut. - Dom här huliganerna gör oss därför en tjänst, även om det kanske inte ser ut så alla gånger. - Detta är kanske den bästa förklaringen till varför jag inte gör något för att stoppa buslivet och förstörelsen av huvudstaden. - Dom företagare som vill prata om detta är välkomna till mina frukostmöten, så vi kan snacka om det över ett soppkök", säger monarken generöst.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar