lördag 29 oktober 2011

Färgelanda - Optimera lämnar monarkin

Nyhetsbladet Bohusläningen skriver idag om ytterligare ett företag som flyttar från monarkin.

Det handlar om byggvaruföretaget Optimera, som tar med sig fyra arbetstillfällen i flytten till Uddevalla.

"- Här kan vi inte va kvar om vi ska överleva", säger VD Magnus Detterholm. "- Vi är bojkottade av hovet som gör sina inköp på annat håll. - Hovet har noll koll vad gäller näringslivsklimatet och istället för att göra nåt vettigt spelar dom svälta räv dagarna i ända", avslutar Detterhom.

Monarken Peter Johansson säger i en kommentar, att han "inte känt till att han kunnat koka soppa på spik från Optimera. - Om jag gjort det hade jag förmodligen köpt in lite spik från Optimera till frukostmötena. - Jag har full förståelse för att Optimera lämnar monarkin", avslutar monarken.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Det är bra att brädgårdar,cykelaffärer,gräsklippsreparatörer,bensintappar,specialaffärer och annat småtjafs som bara skräpar ned i monarkin försvinner.
    Om nu bara skolan och affären i Stigen kunde lägga ned sina verksamheter så vi kan börja blicka framåt.Det sägs att hovnarren arbetar mycket med detta. Ett första steg är att förse friskolan med en skyhög hyra(60 tkr/månad). Samtidigt pågår flera projekt för att sabotera försäljningen.
    Det kommer säkert att gå vägen.

    SvaraRadera