måndag 3 oktober 2011

Färgelanda - Socialbidragen ökar men invandringen ger hopp

Monarken Peter Johansson räknar med ett överskott på 4,7 miljoner riksdaler nästa år. Men det förutsätter att den rekordhöga skattesatsen 23,19% består samt att monarkin sparar 7 miljoner riksdaler på skola och äldreomsorg.

"-Detta är mycket fint uttänkt", säger monarken. "-Vi låter barnen och dom gamla stå för kalaset och om det inte räcker till så höjer vi skatten ännu mer. Vi har nämligen vissa grupper som vi måste prioritera och mina lojala undersåtar tycker dessutom om att betala mer skatt, det vet jag med säkerhet", säger monarken.

Monarken får frågan vart alla pengar tar vägen, nu när han inte längre kan skylla på Björnhuset. "-Vi har i skymundan inlett ett nytt berikande projekt, som jag inte har en aning om var det ska sluta, men som tongivande experter säger kommer att gynna monarkin på lång sikt. Och jag måste ju gå på sakkunskapen, eller hur?", säger monarken retoriskt.

"-Precis som i Björnhuset tar det kanske en 40-50 år innan det bär frukt, men experterna är alltså övertygade om att Färgelandas snabba omställning till invandrarmonarki innebär stora ekonomiska fördelar på sikt. Vi upplever för närvarande en explosion av socialbidragen i monarkin, men detta kommer att lösa sig på sikt har jag fått försäkringar om. Det som känns tryggt är att alla andra monarkier upplever samma kortsiktiga problem,Vänersborg är ett bra exempel", avslutar monarken.

Kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson kommenterar också hon siffrorna och vad som håller på att hända i monarkin. "-Att väldigt få invandrare arbetar har ingen betydelse på lång sikt. På kort sikt kan det visserligen innebära vissa ekonomiska problem eftersom monarkin tvingas betala deras uppehälle via socialbidrag och även ordna med skolor och andra insatser".

"-Många har ju endast vaktat får och getter tidigare och inte ens sett ett alfabet på avstånd och då kan man inte ställa några krav på att dom ska arbeta med allt för svåra saker", säger kronprinsessan. "-För en jordbrukarmonarki som Färgelanda innebär dessa invandrares stora kunskap om boskapsskötsel stora fördelar, eftersom dom kan hjälpa till att utveckla denna näring i monarkin. Vi har mycket stora behov av fåraherdar, eftersom svenskarna är för lata för att ta såna jobb", fortsätter kronprinsessan.

"-Invandrarna utgör idag bara knappt 10 % av monarkins befolkning, men står redan nu för hälften av dom 6 miljoner riksdaler som vi betalar ut i socialbidrag varje år. Detta får naturligtvis ses som en stor framgång, men redan om några år - när vår politik slagit igenom på allvar - kommer både andelen invandrare och socialbidragen att ha ökat kraftigt. -Min förhoppning är att 2-3 skattekronor, alltså 20-30 miljoner riksdaler, kommer att betalas ut i socialbidrag om 5 år, men det beror naturligtvis på hur väl vi lyckas med ambitionen att få invandrare att bosätta sig i monarkin", lägger kronprinsessan till för säkerhets skull.

"-Nu när Annie Lööf blivit ny partiledare i mitt parti Cirkusarna, hoppas jag på en större förståelse och insikt i de här frågorna", fortsätter kronprinsessan. "-Annie har ju en vision om 40 miljoner undersåtar i stormonarkin Sverige om några år, vilket låter både realistiskt och berikande i mina öron. Ett snabbt överslag visar att en sådan utveckling skulle innebära ca 20 000 undersåtar i monarkin, vilket t.o.m. den mest inskränkte person måste erkänna är bra. För att klara denna stora omställning behöver vi höja skattesatsen till minst 500%. Detta innebär att undersåtarnas löner inte kommer att räcka till, men eftersom undersåtarna är lojala blir dom bara glada att få hjälpa till och ta av sina besparingar", säger kronprinsessan hänfört.

"-Det många glömmer bort är vilken otrolig kulturberikning invandringen innebär. Om det inte vore för invandrarna så hade vi inte haft Kebab, Pizza eller Kebab. Hur hade det sett ut då?, frågar kronprinsessan retoriskt. "-Vi ser redan många och klara resultat i monarkin tack vare den ökade invandringen hit och vi kan förvänta oss ytterligare mycket kraftiga genomslag framöver. Före detta domprosten H B Hammar föreslog häromdan att vi ska spränga dom svenska kyrkorna eftersom dom inte längre behövs. Detta tycker jag personligen vore ett otroligt slöseri med resurser. Om dom lata svenskarna inte längre vill gå i kyrkan, är det bättre att göra om dom till moskéer så att monarkins nya undersåtar har någonstans att gå när dom ska be. En moské i varje buske, det är min vision för Färgelanda monarki", avslutar kronprinsessan lyriskt.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Va bra att mångkulturen kommer hit. Jag har väntat länge hohohaha

    SvaraRadera