fredag 20 juli 2012

Västvapen hjälper Syriens "frihetshjältar" avrätta onda soldater

De syriska sunnitiska frihetshjältarna visar sig nu från sin mest civiliserade sida.

Med moraliskt stöd samt vapen från barbarerna i Väst, högg idag allas våra frihetshjältar i Syrien armar och ben av en shiamuslimsk syrisk överstelöjtnant.

De sunnitiska frihetshjältarna följde upp sin "kristliga" gärning med att summariskt avrätta ytterligare 22 shiamuslimska syriska soldater inför ögonen på irakiska gränssoldater.

Tack vare irakiernas ögonvittnesskildring, fick vi en fin inblick i frihetshjältarnas arbete.

Förutom kulturmarxistiska krafter i Väst stöds de syriska frihetshjältarna av radikala sunnimuslimska krafter i arabvärlden med Saudiarabien i spetsen.

Att besegra shiiterna i Syrien är ett viktigt delmål för att återupprätta kalifatet, en sunnitisk dröm som av många jämförs med Hitlers 1 000-åriga rike.

Det är ännu oklart om Västmakterna diskuterat det framtida säkerhetsläget i regionen, som en följd av framgångarna för de sunnimuslimska extremisterna.

Många befarar att sunnimuslimerna i sin strävan att sprida civilisationens ljus, kommer att vända Västs vapen mot Väst själva en vacker dag.

USA:s svagbegåvade utrikesminister Hillary Clinton är dock inte orolig:
"- Den dagen den sorgen", säger Fru Clinton i en kommentar.

En wahabistisk företrädare från Saudiarabien säger att:
"- Människor i Väst har inget att frukta av islam, så länge dom uppför sig civiliserat och accepterar islam som rättesnöre och religion. - Och eftersom ingen vill va en barbar, tror jag inte denna nödvändiga omställningsprocess kommer att innebära nåt problem".

Idag fick för övrigt Carl-Erik, ni vet han som nästan miste livet i en gängmisshandel i Kortedala, lämna sjukhuset. Carl-Erik får skylla sig själv eftersom han försummat att ställa om sig till det nya Sverige. När han var ute och promenerade med sin hund kränkte han ett gäng muslimska ungdomar, som då svarade med att uppfostra barbaren Carl-Erik.

"- En cool grej" kommenterade de muslimska killarna den hårdhänta lektionen. "- Det är alltid intressant att lära barbarer civiliserade takter".

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

 1. Du menar inte att några högg armar och ben av en levande människa?
  Det är väl symboliskt du menar?

  SvaraRadera
 2. bra och realisktiskt skriven, hittills var bara Shia i Afg och Irak som var offer för wahhabismen och Saudi Arabien. Nu är det även i Syrien, tycker synd. fru Klinton uppfostrar med sin politik västens framtida fiender, Jag vet att Wahhabisterna tror att shia tillsammans med kristna och judar är infidel ocg därmed är det ok att döda dem och ta deras mark. men vi får vänta att nån dag kommer de bli problem för väst, en väst som försörjer dem med vapen

  SvaraRadera
 3. "en väst, som försörjer dem med vapen."

  Ja men det försökte Sverige att ändra på. Man ville hjälpa dem med egen vapenfabrik. Inte en så dum tanke. Och gör man det i hemlighet så är det ju ingen i väst som får skulden! Helt perfekt!

  SvaraRadera