torsdag 5 juli 2012

Göteborg hotar Malmös särställning som gangsterstad

Malmö - den invandrartäta staden där en epidemi av antisemitism, hot, personrån, mordbränder, våld och mord håller på att utrota det civiliserade samhället - har under många år varit ohotad gangsterstad nummer 1 i Sverige.

Arkitekten bakom Malmös havererade samhällsbygge, socialdemokraten Ilmar Reepalu, skyller på judarna. "- Om inte Israel varit fascister hade inte judarna behövt fly från arga araber i mitt Malmö", säger Ilmar i en kommentar.

Nu har dock Malmös multikulturella digerdöd fått fäste på allvar i Sveriges framsida Göteborg och på senare tid har de illegala multikulturella vapenföreningarna ägnat sig åt omfattande tjuvskytte på stadens gator.

I natt var det dags igen, när en 20-årig man sköts till döds i den multikulturella stadsdelen Biskopsgården.

"- Jag planerar en resa till Biskopsgården i sommar, där jag ska sjunga "We shall overcome" tillsammans med dom kriminella invandrargängen. - Då blir dom snälla och vi blir alla en stor multikulturell familj", säger integrationsminister Erik Myten Ullenhag i en kommentar.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Vad är detta för främlingsfientliga insinuationer ? Vet ni inte om att vi gillar olika !?

    SvaraRadera
  2. haha klassikern "We shall overcome". Tända ljus på torget fungerar ju också. Allt som inte har med att ta tag i problemen verkar poppis.

    SvaraRadera
  3. Saken är ju den att malmö har aldrig varit gangsterstaden nummer 1.. Göteborg har nog mer mord och försvinnanden än någon annan stad i Sverige. Vi har haft konstanta upplopp i förorterna dem senaste åren och skottavlossningar stup i kvarten tom runt sjukhus nu mer.. Inget att vara stolt över men det är endast medias förstoring när det gäller Malmö, Göteborg har mycket mer problem för inte fan är det dit ner gängen vill utan här då vi har flest i hela Sverige...

    SvaraRadera