söndag 15 juli 2012

Kulturmarxisternas skyltfönster Rinkeby åter krossat

Kulturmarxisternas mångkulturella berikare fortsätter oförtrutet sin kamp för det ideala samhället. Inatt fick en rumänsk mångkulturriddare så när betala det ultimata priset i Rinkeby.

Samtidigt, någon annanstans i Rinkeby, hade ett gäng mångkulturella riddare falsklarmat en polispatrull till en skola. De två polisernas mångkulturella utbildning inleddes omedelbart efter att de lämnat sin bil för att kolla vad larmet gällde.

De mångkulturella riddarna lät då stenar av olika storlek och färg regna över poliserna. Den kvinnliga polisen blev berikad på näsan och polisbilen fick en ruta krossad och bucklor. Efter utbildningspasset flydde de båda poliserna hastigt fältet i den ramponerade radiobilen.

Aftonbladets Jan Helin är nöjd: "- Jag gillar olika".

Kling & Klang säger i en kommentar att "- så här har det hållit på i 20 års tid, men vi lär oss konstigt nog aldrig".

Nästa vecka väntas Erik Myten Ullenhag till Rinkeby för att dela ut gratis Kebab och för att sjunga "We shall overcome".

"- Det är viktigt att visa dom mångkulturella riddarna att vi barbarer bryr oss och är stolta över dom. - Att hålla dom med föda är en viktig förutsättning för att dom ska orka fortsätta kriga för ett bättre samhälle", säger Fredrik Reinfeldt i en kommentar.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar