söndag 15 juli 2012

"Ökad invandring stoppar våldtäktsepidemin"

De senaste dagarna har minst 21 överfallsvåldtäkter utförts i mångkulturella Sverige. I kulturmarxistiska kretser talas nu öppet om de svenska barbarerna, som våldtar kvinnor till höger och vänster. Den testosteronstinna epidemin visar inga tendenser att avta - tvärtom.

Fredrik Reinfeldt konstaterar i en kommentar att: "- Våldtäktsepidemin visar med all önskvärd tydlighet att vi svenskar är barbarer. - Den enda lösningen jag kan se i dagsläget är en kraftigt ökad invandring".

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Han är ju själv en produkt av ett möte mellan en exotisk cirkus direktör och ett stakars hembiträde som lämnade bort frukten av deras kärlek till ett barnhem Svenskare än det kan inget bli

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den Reinfeldtska anmodern verkar ha varit cirkusartist, hembiträde var bara någon hon angav för att komma in i landet utan att gripas av polisen. Invandring under flaskflagg verkar med andra ord lika vanligt då som nu.

      Radera
  2. En statsministerkandidat!http://www.swedenconfidential.info/2012/07/16/erik-reinfeldt-skrev-dodshot-och-hanade-dod-pojke-pa-facebook/

    SvaraRadera