onsdag 4 juli 2012

Vänsterpartist i Göteborg får löpa gatlopp

Vänsterpartisten Gun Holmertz har hamnat i kulturmarxistiskt blåsväder. Detta efter att både ha svurit så det osat i PK-katedralen och skitit i sakristian.

Förutom att hon är vänsterpartist är Gun Holmertz frivilligarbetare i Hjällbo, där hon hjälper socialt utsatta. Ingen kan alltså anklaga Gun för att inte ha ett stort och varmt hjärta.

På senare tid har dock Gun kunnat märka att Hjälbo blivit hemvist för salafister, vars närvaro alltmer påverkar och präglar livet för de boende i Hjällbo. Mörkret har börjat sänka sig över Hjällbo, där intolerans och hot blivit en del av vardagen.

Oroad över utvecklingen gick Gun ut i Göteborgsposten och varnade för islamiseringen i Hjällbo. Det skulle hon kanske inte ha gjort. Den kulturmarxistiska hatvänstern gick nämligen till omedelbar hatattack mot Gun, som reducerade henne till en dålig människa - en paria - på nolltid.

"- Mundus vult decipi", kvider Gun när hon stapplar fram i kulturmarxisternas gatlopp, vars blodtörst och oresonliga hat mot oliktänkande inte känner några gränser.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Gun är en tuff dam. Det var kul att hon i SR:s Studio Ett kallade religionsvetaren Simon Sorgenfrei för Simon Sommarfrej! Det verkar trots allt som att det muslimska hotet ändå börjar tas på allvar av till och med representanter för dyngskallemedia som Sanna Rayman.

    SvaraRadera