onsdag 18 juli 2012

Islamister dödar judar i Bulgarien

Nazi-Tyskland förintade lika många judar som Sveriges befolkning.

Idag förintades en handfull judar på en buss i Bulgarien av nutidens nazister - islamisterna.

Även i kulturmarxismens Sverige är judarna lovligt byte - de förföljs och fördrivs ur landet.

"- En dag på jobbet", säger en "svensk" islamist som vi pratat med.

Sverige en demokrati? Nej, inte värst mycket.

Färgelanda Monarki

6 kommentarer:

  1. Zeke Varg: Perfekt geopolitisk tajming för false flag attacker nu när valutorna är på väg ner. De behöver ett omfattande krig som distraktion.

    Irans säk-tjänst tar ut neocons i USA och liknande på två timmar om de vill, inte slår de till mot ngn turistbuss. Och Iran har legat lågt hela tiden för att undvika krig med Bilderberg fast Bilderberg försökt i 10 år snart att få igång ett omfattande krig mot Iran. Så varför skulle Iran göra ngt nu när halva USA flotta är på plats ?

    Nästa false flag blir ev under OS och då av stor magnitud. Hoppas det ej blir så men det lutar åt det.

    På toppen är Irans oligarki mkt komplex. Irans olja ägs tex 20 % av BP = Rotshilds. Vem äger irans riksbank? Ser man på det på djupare nivå så är det inte säkert att det vi uppfattar som nationen Iran är fiende överhuvudtaget med makteliten i väst däremot har man samma mål. Dvs förinta Israel mot resten av MENA med Iran och Syrien som andra tunga motståndaren. Förmodligen kan det eskalera till större krig där NATO matar in trupp för att backa Israel från ena sidan och Ryssland och Kina skickar in trupp från andra sidan och så får de slå ihjäl varandra i mitten.

    SvaraRadera
  2. Färgade sionisten, ljuger då så ivrigt trots att det Usraeliska maffian som ligger bakom blidiga historier?

    SvaraRadera
  3. http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/07/minister-unga-muslimers-antisemitism.html

    SvaraRadera
  4. Tidigare idag kom uppgifter om att det var Mehdi Ghezali som var mannen bakom brottet. Dessa uppgifter har senare dementerats av bla SÄPO. Man får hoppas att SÄPO har koll på Mehdis förehavanden.
    Med den frikostiga invandringspolitik som vi idag har i Sverige kan vi nog räkna med att det finns många terrorberedda människor som innehar svenskt pass.

    Häromdagen började jag läsa en bok i ämnet immigration till Sverige. Boken är skriven av Merit Wager, en kvinna som är mycket väl insatt i migrationsfrågor. Boken innehåller redogörelser från "miggor", dvs personal på Migrationsverket. Boken verkar seriös då förordet skrivits av Krister Thelin som är ledamot av FN:s kommitté för mänskliga rättigheter. Efterorden är skrivna av Lars-Gunnar Lund, tidigare domare och överdirektör vid Migrationsverket.

    I boken kan man läsa om dessa "miggors" desperata kamp för att försöka arbeta enligt de lagar och regler som finns. Många är vittnesmålen om de lögner som asylsökanden använder sig för att få uppehållstillstånd. Denna bok borde läsas av samtliga journalister och politiker i Sverige. Kanske den naiva hållningen till invandringshanteringen då skulle ändras? Nej, det är väl att hoppas på för mycket. Ingen vågar ifrågasätta den nuvarande ordningen, då är man ju rasist!

    Mitt boktips: "Inte svart eller vitt utan svart och vitt" av Merit Wager.

    Webadresser:
    www.mummelforlaget.se
    www.maritwager.wordpress.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/july/svenskt-naringsliv-indoktrinerar-svenska-skolungdomar.html Läs även detta av Merit Wager! Kvinnan med två ansikten!

      Radera
  5. Angående webadresserna i mitt tidigare inlägg så var jag lite slarvig.

    De skall vara:
    www.mummelforlaget.wordpress.com
    www.meritwager.wordpress.com

    Moderator kanske är snäll och gör det till klickbara länkar?

    SvaraRadera