måndag 2 juli 2012

Rödgröna journalisters favorit MP i Almedalen

En opinionsundersökning härförleden bekräftade mångas fördomar, om svenska journalisters politiska sympatier.

Undersökningen visade att nära hälften av journalisterna röstar MP och 80 % röstar på ett rödgrönt parti.

Avslöjandet att svenska journalister till övervägande del är miljö- och vänsterextremister, uppskatttades dock inte av journalisterna själva, som kallade undersökningen för oseriös.

"- Jag förstår hur invandrarna känner sig, som hela tiden pekas ut för saker som dom gjort. - Det handlar om ren och skär strukturell rasism", förklarar en rödvinspimplande journalist vid SR.

Den ohälsosamma symbiosen mellan rödvinspimplande journalister och miljöpartister, hemmahörande på Södermalm i Stockholm, har bl.a. lett till att ledande miljöpartister fått klippkort till TV-sofforna.

Bekvämt tillbakalutade i TV-sofforna behandlas sedan språkrören som rockstjärnor. MP:s korkade och ansvarslösa politik helgonförklaras. Runt 10 % av svenska folket har gått på propagandan.

Nu är dock DN lite orolig över att MP tappar väljare utanför storstäderna. Och visst är det både oroande och märkligt, att ett jordnära parti som MP tappar väljare utanför rödvinsdistrikten.

Igår var det Jimmie Åkessons SD som talade i Almedalen och följaktligen kom motorsågarna fram hos "fria och oberoende" SVT samt hos övriga kulturmarxistiska medier.

Men idag är det alltså dags för Åsa Romsson och MP i Almedalen och då kommer silkesvantarna på.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar