lördag 14 juli 2012

Våldtäktsepidemin - Polisen uppmanar svenska kvinnor att inte gå ensamma

Det mångkulturella samhället har som alla vet många fördelar. Kebab, Pizza och mer Kebab är de fördelar som kulturmarxisterna ofta framhåller i debatten.

Många gillar ju Pizza och Kebab, vilket sannolikt förklarar varför kulturmarxisterna använder dessa maträtter som slagträn i debatten. Det är dock oklart vad dessa maträtter, eller andra historiska "mångkulturella" maträtter som t.ex. kåldolmar, har att göra med massinvandringens och det mångkulturella samhällets eventuella fördelar.

Men det är inte bara Kebab som serveras i ett mångkulturellt samhälle. Till anrättningen serveras även segregation, organiserad brottslighet och våld.

Det apologetiska kulturmarxistiska Kebabtänket har bl.a. lett till att hela städer, som t.ex. Södertälje, tagits över av kriminella invandrargrupper.

Men även överfallsvåldtäkter har på senare år blivit ett allt populärare inslag i kulturmaxisternas Sverige. Detta mångkulturella bidrag berikar kvinnor som ensamma vandrar genom parker eller andra grönområden (på senare tid även gator och torg). Kvinnors frihet har därmed kraftigt beskurits eftersom många inte längre vågar - eller kan - röra sig fritt i sitt eget land.

Våldtäkstepidemin är inte något unikt för Sverige. I grannlandet Norge upplever man liknande problem, men har till skillnad från Sverige vågat berätta sanningen om vem som står bakom övergreppen.

I Norge har man konstaterat att nästan alla överfallsvåldtäkter begås av ickekvästliga invandrare, främst från muslimska länder i Mellanöstern och norra Afrika. Det är en officiell hemlighet att bilden är densamma i Sverige, där dock kulturmarxistiska medier valt att lägga locket på och undanhålla allmänheten sanningen.

Eftersom svenska 7-klöverpolitiker har lagt sig på rygg för de kulturmarxistiska mediekrigarna, är det heller inte möjligt att ta itu med problemen.

I Norge har man konstaterat att våldtäktsepidemin bottnar i kulturella skillnader, där icke-västliga invandrares kvinnosyn utgör en central del av problemet. Män från vissa kulturer respekterar helt enkelt inte kvinnan och hennes integritet. För att råda bot på problemet har regeringen i Norge beslutat om ett åtgärdsprogram, som bl.a. innebär att invandrare måste gå kurser om jämställdhet.

Den genomsyrande ideologin hos kulturmarxisterna (kulturrelativisterna), är att ingen kultur är sämre eller bättre än den andra. Denna till synes oförargliga inställning har i Sverige resulterat i en beröringsskräck, som hindrar en nödvändig samhällsdebatt kring kvinnofientliga och odemokratiska kulturer. När sådana kulturer tillåts grassera och breda ut sig, då skapas ett samhälle där hot, våld och kvinnoförtryck blir en del av vardagen. Sverige av idag således.

Kulturmarxisternas mångkulturella samhällsbygge bär stora likheter med historiska kommunistiska samhällsbyggen, där människor offrades i "kampen" för ett utopiskt idealsamhälle. Liksom i totalitära stater har den svenska samhällsdebatten lamslagits med ett åtföljande åsiktsförtryck för den enskilde. Dissidenter jagas skoningslöst.

I ett samhälle som inte tar sitt ansvar för medborgarna, får man hitta på nödlösningar. För att skydda sig mot våldtäkter rekommenderar därför polisen svenska kvinnor att "inte gå ensamma och att använda större promenadstråk".

Den moderna multikulturella svenska kvinnan - fånge i sitt eget land.

Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. Och du vet "sanningen" för att... ja vadå? Läst på flashback?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla som varit utomhus vet sanningen.

      Radera
  2. Flashback.. vad är det?

    Däremot kan man ju läsa lite i statistiken från BRÅ.
    (Tyvärr vet jag inte hur man gör det till en länk, ni får kopiera adressen till er webläsare)

    http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf

    Denna statistik är sammanställd i en rapport 2005. Finns stor chans/risk att statistiken ser annorlunda ut idag 2012.

    Frågan är då åt vilket håll utvecklingen gått. Jag har mina aningar....

    SvaraRadera
  3. Men de som är experter på sånt här har ju sagt i våra medier, ja riktigt poängterat att kriminaliteten inte ökat sen var det -50 talet? Det måste ju vara sant för annars ljuger ju experterna, och på vilkas uppdrag jobbar experterna? Politikernas? Och hur kommer det sig att media så välvilligt upplåter stort utrymme i både tv, radio och tidningar, jobbar även de på uppdrag av politikerna? Är allt en konspiration för att hålla den skattebetalande valboskapen i ovetande? Det är trots allt i många fall denna skattebetalande valboskap som drabbas av den sk icke ökande kriminaliteten, som även den fyller löpsedlar, nyhetssändningar i både radio och tv!

    Demokrati är fantastiskt......för de som dikterar villkoren!

    SvaraRadera