onsdag 7 december 2011

Färgelanda - Monarkichefen Ragnhild Anderssons bil felparkerad

Rikslarm gick igår ut efter en automobil som stod felparkerad på slottet.

Det var hovkansliet som skickade ut brådskande bulletiner till hela förvaltningen runt om i monarkin, där man efterlyste ägaren till den automobil som stod parkerad på trappan till slottets entré. "- Se till att omedelbart få tag på den drullputt som ställt sin vagn på trappan, så vi kan kasta vederbörande i den djupaste fängelsehålan", löd det korta meddelandet.

Och det tog inte lång tid förrän lojala undersåtar började hjälpa till med att få fatt på syndaren.Vittnen talade om en automobil som lämnat ICA:s parkering och som sedan vinglat upp till slottet och därefter farit upp på trappan. Ut hade stapplat en skakad förare som sedan smugit in genom slottsportarna. När hovkansliet kontrollerade registreringsnumret, visade det sig det var självaste monarkichefen Ragnhild Anderssons automobil.

Monarkichefen slår dock ifrån sig. "- Jag har inte kört automobilen, den var stulen ett litet tag på förmiddan, det är allt. - Jag vet inget. - Och nej, jag har inte druckit glögg", avslutar monarkichefen.

Färgelanda Monarki

1 kommentar: