onsdag 7 december 2011

Färgelanda - Boljseviker bjöd på spetsad glögg

Igår bjöd boljseviktidningen Bohusläningen på glögg på ICA.

Chefboljseviken Sundhage rapporterar om stor succé och att undersåtarna stod i långa rader för att få smaka på de värmande dropparna.

"- Det var som förr i tiden när det var packat i kyrkan och folk trängdes i nattvardskön för att få sig en jävel. - Men tack vare oss boljseviker tror ju nuförtiden folk på på Marx och Engels snara återkomst. -  Och då ställer dom sig istället lydigt i glöggkön", säger en rödnosad Sundhage.

"- Vi har haft både undersåtar och stora potentater här idag och alla har druckit ordentligt och berömt oss för den utsökta glöggen, fortsätter Sundhage. "- Bl.a fick sig monarkichefen Ragnhild Andersson ett par rejäla stänkare, innan hon fortsatte upp till slottet för att sprida julstämning vid hovet".

Färgelanda Monarki ställer frågan varför Sundhage är så rödnosad? "- Vi har börjat spetsa glöggen med vodka för att göra julen roligare", svarar Sundhage. "- Tror du att folk skulle stå här i långa rader och vänta på glögg annars?  - Och för att orka stå här halva dan och spela gitarr och se rolig ut, kände jag att jag också behövde smaka lite", avslutar Sundhage viskande.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar