onsdag 21 december 2011

Färgelanda - Kungafamiljen kan andas ut om vindkraftsbrott

Storåklagaren har avgjort frågan huruvida kronprinsen Per Krokström, kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson och hennes svåger, Riksdagens talman Thor-Björn Jakobsson, gjorde sig skyldiga till brott när de beslutade om vindbruksplanen.

Orsaken till att storåklagaren tvingats tampas med denna världsavgörande fråga, är den välkände rättshaveristen Dag Blomqvists anmälan av kungafamiljen för brott avseende tjänstefel. Dag nöjde sig nämligen inte med att lillåklagaren avskrev hans anmälan, utan begärde prompt överprövning hos storåklagaren, som nu alltså kommit till samma slutsats som lillåklagaren.

"- Jag anser att dessa medlemmar av kungafamiljen gjort sig skyldiga till mycket grova brott i form av tjänstefel", säger Dag i en kommentar. "- Storåklagaren har visserligen sagt att dom inte har gjort sig skyldiga till något brott, men det kan man ta ganska lätt på eftersom han helt och hållet bortsett från hur jag känner och ser på saken. - Detta kan inte accepteras i en rättsstat och jag undersöker därför just nu om det finns nån åklagare som är lite större än storåklagaren så jag kan begära överprövning minst en gång till", avslutar Dag.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar