fredag 2 december 2011

Färgelanda - Kulturrelativisterna hade julafton i Centrumhuset

Bolsjeviktidningen Bohusläningen skriver om gårdagens mångkulturella julbord i Centrumhuset.

Arrangemanget kallas "Mat från världens alla hörn", vilket på ett mycket fint sätt demonstrerades av att maten kom från Afrikas "hörne", Somalia, Sudan och Eritra.

Men att kulturrelativisternas värld är förvrängd och enögd spelade inte någon roll en sån här dag. Enligt bolsjevikbladets reporter Mattias Modén var det "God mat, feststämning och massor med folk".

I reportaget ses bilder på serverande kvinnor insvepta i tjocka tygstycken från topp till tå, vilket Mattias Modén säger är Sveriges väg in i framtiden. "- Jag känner att det är viktigt att slå ett slag för kulturelativismen och mot rasismen en sån här dag och därför vill jag gärna visa upp de här kvinnorna som föredömen för andra kvinnor i Sverige".

"- Fruntimmer är lite svåra att handskas med, det vet ju alla, men om man tar en kultur som islam, där kvinnorna vet sin plats, så blir livet lättare för både kvinnor och män", säger Mattias. "- Det är bara att rätta in sig i ledet och dessutom är det politiskt korrekt. - Livet måste kännas underbart då", avslutar Mattias.

Integrationskopplerskan Sylvia Jonefelt säger i en kommentar: "- Jag är trött på det svenska julbordet och föreslår att vi byter ut julskinka och korv mot den här maten. - Det skulle dessutom underlätta integrationen något alldeles oerhört om vi avskaffade all svensk mat och istället införde den vi åt idag", avslutar Sylvia klokt.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar