tisdag 20 september 2011

Färgelanda - Zaid Långström hjälper Jan Eriksson i Arbetsdomstolen

Färgelanda Monarki har läst Jan Erikssons stämningsansökan och monarkins svaromål.

Lagvrängaren Aurell har gjort ett godkänt jobb med att klubba ner den tidigare monarkichefen, som ju helt huvudlöst kräver både guldklocka och massor med riksdaler i avskedsgåva. Svaromålet var dock lite långrandigt och Aurell borde kanske tydligare ha lyft fram vissa centrala omständigheter.

En pikant detalj är att exmonarken Zaid Långström har skrivit ett brev, där han ger Jan sitt fulla stöd och där han påstår att Jan är tillsvidareanställd. Att Jan var tillsvidareanställd innebär inte i sig att han omfattas av LAS, men det är vad exmonarken vill förmedla och hävda med sitt resonemang i övrigt.

Orsaken till att exmonarken vill att Jan skall omfattas av LAS, är att Jans chanser till guldklocka och riksdaler i så fall skulle öka något. Maken till illojalt och ansvarslöst agerande har nog aldrig tidigare skådats.

Till saken hör att det var exmonarken som smusslade in Jan på jobbet som monarkichef. Sannolikt känner exmonarken att Jans misslyckande även är hans eget, vilket förklarar varför exmonarken motarbetar sin egen monarki på detta häpnadsväckande sätt.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar