tisdag 6 september 2011

Färgelanda - Advokat anlitas mot sparkad ekonomichef

Enligt källor vid hovet kommer monarkin återigen att anlita lagvrängaren Claes Aurell mot den sparkade exskattmästaren Johan Karlsson.

Bakgrunden är att exskattmästaren tillsammans med exmonarkichefen Jan Eriksson köpte prinsesstårtor för 90 miljoner riksdaler, utan att monarken Peter Johansson fick smaka. Detta gick naturligtvis monarkens ära förnär, som svarade med att exkommunicera de båda godismonstren.

Men varken exskattmästaren eller exmonarkichefen är nöjda med monarkens omilda behandling och hotar därför monarkin med stämning i Arbetsdomstolen.

Den anlitade lagvrängaren är expert på två saker. Dels är han expert på att stoppa sparkade tjänstemän från att snika till sig riksdaler från monarkins skattkista. Dels är han expert på att snika till sig riksdaler från monarkins skattskista.

Monarken säger i en kommentar, att han gärna betalar riksdaler till lagvrängaren. "Det handlar om näringsvett och etikett", fortsätter monarken.
"-Jag har instruerat lagvrängaren att skriva till Arbetsdomstolen och förklara att jag inte fick smaka på tårtorna och att det inte får gå till på det sättet". "-Jag har segern som i en liten laxask", avslutar monarken självsäkert.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar