måndag 19 september 2011

Färgelanda - Arbetsdomstolen och Jan Eriksson

Arbetsdomstolen har nu fått monarkistyrelsens svar på exmonarkichefen Jan Erikssons stämning.

Jan sablas ner efter noter och monarken Peter Johansson med familj njuter i fulla drag. Brevet till Swedbank utgör trumfkortet, men av svaret framgår att även Jans oförmåga att följa lagar och regler i största allmänhet, var ett tungt vägande skäl till varför han fick sparken.

Som monarkichef lyckades Jan med konststycket att göra Färgelanda monarki ökänd vida omkring. Monarkin erhöll bl.a. den tvivelaktiga utmärkelsen: "Skräckexempel på en monarki som bryter mot lagen om offentlig upphandling".

Monarkins slogan: "Färgelanda - monarkin där mobbning av barn är en naturlig del av din vardag", lär också ha myntats under Jans sejour som monarkichef.

I en första kommentar säger hovnarren Ulla Börjesson att hon drabbades av djup sorg när hon läste svaret till AD. "- Jag dör om inte Jan får en ordentlig fallskärm", säger hovnarren om sin gamle förtrogne.

Den nya monarkichefen Ragnhild Andersson å andra sidan, säger att det inte kommer att dröja länge förrän hon fått monarken på andra och bättre tankar. "-Jag vet hur en slipsten ska dras och hovnarren behöver inte vara orolig", säger monarkichefen.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar