onsdag 21 september 2011

Färgelanda - Polisen mobilerar i monarkin

Landsfiskaleriet återvänder till Färgelanda monarki.

Som ett nytt och pittoreskt inslag i huvudstadsmiljön, kommer undersåtarna i fortsättningen att kunna studera kaffedrickande landsfiskaler i en husbil vid Centrumhuset.

Kafferepet kommer att pågå under fyra timmar varje måndag. För att slippa besvär med att behöva ingripa mot buset, är kafferepet schemalagt till mellan 10 och 14. När landsfiskalerna har packat ihop termosarna och åkt hem, är det således fritt fram för buset.

Enligt säkra källor vid hovet kommer monarkichef Ragnhild att vara förste man att besöka landsfiskalerna nästa måndag. Enligt samma uppgiftslämnare kommer hon att iståndsätta ett allvarligt försök att muta dem med skattesubventionerade bakverk från Björnhuset.

Förutom kaffe med dopp är det tänkt att monarkins alla subversiva krafter ska få sig en allvarlig tankeställare av landsfiskalernas närvaro.

Monarken Peter Johansson välkomnar det som nu sker och säger i en kommentar "-att bolsjevikerna och annat bus kommer nog att tänka sig för både en och två gånger i fortsättningen, innan de sätter sig upp mot mig igen".

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar