söndag 25 september 2011

Färgelanda - Stigens skola havererar?

Som ett brev på posten dyker det nu upp nya problem i kölvattnet efter kungafamiljens skickliga hantering av Stigens skola.

Häromveckan fick ju försäljningen av Stigens skola till Kraftsamling Stigen avbrytas, eftersom den inte hade gått rätt till. Monarken Peter Johansson beklagade det inträffade, men försvarade sig elegant med att "- jag kan ju inte veta allt".

Kronprinsen Per Krokström var inte lika nogräknad och ville bryta mot lagen rätt av. "-Det skiter väl jag i att vi bryter mot lagen, bara det blir klart", uttryckte kronprinsen smidigt. Talmannen Thor-Björn Jakobsson fick dock kalla fötter och drog tillbaka försäljningen, vilket även fick till följd att kronprinsen fick ett mindre nervsammanbrott. Han ska dock lyckligtvis ha återhämtat sig nu.

Kungafamiljens glada upptåg har naturligtvis uppmärksammats i nyhetsbladen runt omkring. En som varit vaken är ägaren till Almens Äventyrsskolor AB och Almen Care i Uddevalla. "-120 papp är ju en pink i ån och jag vill gärna köpa skolan framför näsan på Kraftsamling Stigen", säger ägaren till Färgelanda Monarki.

Vi gratulerar monarken och resten av kungafamiljen till ytterligare ett väl förrättat värv.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Jag håller med,mycket skickligt jobbat. Vad händer om inte kraftsamling Stigen får köpa?? Spricker allt då eller?

    SvaraRadera
  2. 18:49
    Bra fråga. Det undrar jag med.....

    SvaraRadera
  3. Stigens skola havererade redan lagom till HT-2009. De som var med och beslutade om nedläggning (S, V och Fp) trodde nog inte att två friskolor skulle uppstå i kommunen som svar från engagerad ortsbefolkning.

    SvaraRadera