torsdag 10 november 2011

Färgelanda - Pensionärerna vill inte ha mer stryk

Idag träffar pensionärerna kungafamiljen vid en audiens på slottet. Pensionärsföreningarna kommer enligt källor vid hovet att försäka läxa upp monarken för förslaget att höja taxorna för snöskottning.

Enligt samma trovärdiga källor kommer dock monarken Peter Johansson att säga till pensionärerna att de ska vara glada över att få höjda avgifter. "- Vårt förslag innebär nämligen att många av er inte kommer att ha råd med snöskottning och därför får skotta själva, vilket naturligtvis ökar chansen för att ni håller er friska och krya över vintern", lyder monarkens färdigskrivna uttalande som Färgelanda Monarki lyckats komma över.

Dessutom kommer pensionärsföreningarna att fråga varför avgifterna på monarkins särskilda boenden och demensboenden är högre i monarkin än på andra ställen? Men även här kommer monarken att ha svar på tal " - Det är för att ni gamla inte ska få för mycket över i plånboken och köpa onyttiga saker. Då är det bättre att jag tar hand era pengar och använder dom till nyttiga saker, som t.ex. en konstgräsplan".

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar