torsdag 3 november 2011

Färgelanda - Livet i holken

Monarkin är som alla vet fågelholkarnas paradis.

Jan Bideke är rektor på Valboskolan, som nu tar nya grepp för att komma tillrätta med elevers rökvanor.

"- Vi vill införa ett avlöningssystem för elever som slutar röka. - I första hand har vi tänkt oss att ge alla godkänt i grundämnena om de drar ner på rökandet. - Och om de slutar helt väntar en resa till Västindien", säger Bidek generöst. "- Det är på tiden att undersåtarnas pengar används till något nyttigt," slår Bideke fast.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flera undersåtar kommer till tals i Bohusläningens kommentatorsfält
1.Rökare
Det dummste jag hört! Skulle rökning vara inkörsport till droger?? Skulle man bli knarkare bara för att
man röker? Jag äör rökare men några droger har jag då aldrig testat!
2. Cyklisten 
Jag tycker att Herr Jan Bideke borde skaffa bättre glas i sina glasögon med tanke på att runt kröken på cykelvägen en bit från "Gamla Fa:n" står det ofta olika ungdomar & röker, de är betydligt fler än 10 i.a.f ...

3. Palle (svar till Rökare)
Är du ett troll? De som testar hasch är i stort sett alltid rökare sedan innan. De som testar rökheroin och annan skit är i stort sett alltid rökare/haschare sedan innan.

Förresten så borde rökning förbjudas överallt i samhället.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Färgelanda Monarki är inne på  Palles linje i 3. ovan och anser att allt borde förbjudas. Det är liksom lika så bra, så kommer ingen till skada. Vi vill börja med att förbjuda cyklar. Det är som bekant många som skadas och dör i cykelolyckor. Cyklande är dessutom ofta inkörsporten till ett tyngre missbruk med personbilar som spyr ur sig rök och som även skadar och dödar på andra sätt.
Det slutgiltiga målet är att det ska bli förbjudet att andas. Då upphör föroreningen av luften och det finns inga människor kvar som kan skada vår planet. Och det är väl ändå bra?
Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar