tisdag 1 november 2011

Färgelanda - Bohusläningen kritiserar Moderaterna för extremism

Bohusläningen visar stor taktlöshet genom att i en ledare i gårdagens tidning kritisera kronprinsen Per Krokströms parti Medelmåttorna (M) för extremism. Det ligger nära till hands att beteckna Bohusläningens övertramp som majonäsbrott.

Orsaken till den osmakliga kritiken är riksdagsmannen och medeltidsmuslimen Abdirizak Waberi, en somalier som invandrat till stormonarkin Sverige, som gjort politisk blixtkarriär hos Medelmåttorna på att propagera för införandet av sharia-lagar.

Medelmåttornas ordförande i monarkin Linda Jansson ställer sig oförstående till kritiken mot Waberi. "- Jag har pratat med Waberi och Waberi säger att han har bacillskräck, därför vill han inte ta kvinnor i hand. - Waberi säger också att män har andra mer godartade bakterier och det är därför han bara tar män i hand. - En sådan förklaring måste man acceptera om man bor i en demokrati", fortsätter Linda.

På frågan hur hon ser på Waberis kvinnosyn i övrigt, säger Linda att: "- Det här att man i vissa fall ska få slå sina fruar (Waberi har berättat att han får ha fyra stycken) kan för en del kanske verka fel. - Men man ska då komma ihåg att en del kvinnor faktiskt tycker om att få stryk. - Det som är viktigt är alltså i första hand att man parar ihop rätt kvinnor med rätt man, inte att kritisera Waberi för hans kvinnosyn. Det känns lite rasistiskt i mina ögon, säger Linda. "- Om vi går 100 år eller ännu längre tillbaka i tiden så gjorde vi ungeför samma sak i Sverige, så jag förstår inte vad allt bråk om Waberi handlar om egentligen", avslutar Linda en smula indignerat.

Kronprinsen säger för sin del att "- Det faktum att Waberi är riksdagsman visar helt enkelt hur moralen är i partiet nu för tiden. Hos Medelmåttorna tillåter vi vad som helst, vilket är mycket fint. Det är inte fel att vara bottenlös, det visar på stort djup", säger kronprinsen.

"- Denna bottenlösa moral genomsyrar hela vårt politiska arbete i monarkin, fortsätter kronprinsen. - Vi lurade skjortan av undersåtarna genom att säga en sak i valet och sen göra tvärtemot efteråt. Jag tror detta är mycket uppskattat. Fram till nästa val gäller det dock att för säkerhets skull lyfta så mycket politikerarvoden och ersättningar som det bara går. Man vet ju aldrig vad som händer i morgon", avslutar kronprinsen med glimten i ögat.


Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Själv känner jag mig totalt grundlurad. Verkligen avgrundsmoral, aldrig mer M det är ett som är säkert!

    SvaraRadera
  2. Precis som Ida Tulin(Bohusläningen) skriver så ägnar sig pressen väldigt mycket åt Petzells(SD) sjukdom(alkoholism) men noll spaltmeter åt Waberis medeltida värderingar.
    Säger mer om pressen än om Waberi!

    SvaraRadera
  3. Hur känner sig Linda J egentligen???? Hur är hon funtad? Finns det nån moral där? Hon demonstrera mot nya skattemiljoner till björnhuset och sen satt hon i KS och röstade för att avslå mitt och 50 andras överklgande. Hur lågt får man sjunka egentligen, jag bara undrar.

    SvaraRadera